Jaarrekening

Het boekjaar is ten einde en de aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Om een goed beeld te krijgen van de financiële situatie van je bedrijf bent je als ondernemer een jaarrekening nodig. Bij een eenmanszaak is dit overigens niet verplicht. Als je een financiering hebt afgesloten voor je bedrijf wil de financieringsmaatschappij vaak wel een kopie van de jaarrekening ontvangen. Bij Wind Administraties kun je voordelig de jaarrapportage laten opstellen, ook daarin hanteren wij vaste tarieven.

Jaarrekening laten opstellen

Wil je als ondernemer graag zelf de volledige boekhouding verwerken en alleen het opstellen van de jaarwerk uitbesteden? Dat kan bij Wind Administraties! Wij stellen deze professioneel en volgens wettelijke eisen op, zodat je als ondernemer zonder problemen kunt voldoen aan al je verplichtingen. Na het opstellen van de jaarrekening verwerken wij ook gratis de aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting.

Rapportage van uw administratie

Het jaarwerk geeft jouw als ondernemer een mooie kijk op het afgelopen boekjaar. Maar als je echt wilt sturen op cijfers zul je ook naar de toekomst moeten kijken. Rapportage tijdens het lopende boekjaar is daarbij van essentieel belang. Ben je opzoek naar hulp bij het opstellen van rapportages of voldoet jouw huidige boekhoudpakket niet aan deze wensen? Wij helpen je graag verder en kunnen wij een compleet aanbod geven voor al je administratieve werkzaamheden.

  • De Schans 9 A-23
    7773AA Hardenberg

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 06 - 27348653


©2020 Wind Administraties - VoorwaardenPrivacy - Realisatie: Dois Webdesign