Interim boekhouder

Zoekt u een interim boekhouder voor tijdelijke versterking van uw afdeling of ter vervanging tijdens ziekte en verlof? Wind Administraties biedt u de mogelijkheid om een interim boekhouder in te huren. Wij hanteren een uurtarief die onder het gemiddelde ligt. U huurt een boekhouder zonder dat dit een al te groot effect heeft op uw budget. U en uw afdeling kunnen zonder zorgen verder wanneer er plotseling iemand wegvalt.

Interim boekhouder met ervaring

Als Administrateur binnen diverse branches, heeft Ronald Wind van Wind Administraties veel ervaring opgedaan. Een interim boekhouder met brede kennis van zowel financiën als boekhoudsoftware. Wij pakken de werkzaamheden snel voor u op en zorgen dat uw afdeling op volle kracht blijft draaien. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van de gehele bedrijfsadministratie, dus van debiteurenbeheer tot aan het verwerken van uw inkoopadministratie. Uw interim boekhouder flexibel inzetbaar, wel zo makkelijk.

Administrateur met blik naar de toekomst

Automatisering is op dit moment een hot item als het gaat om administratieve handelingen. Is uw organisatie al klaar voor de toekomst? Of mist u net die expertise en mankracht om de volgende stap te zetten in het administratieve proces? Als Administrateur kunnen wij u helpen om deze volgende stap te realiseren. 

"Als ondernemer wil je graag dat niets of niemand de groei van je onderneming remt. Als er onverhoopt toch iets voorvalt binnen je bedrijf, is het inhuren van een externe partij vaak erg kostbaar. Wil je toch de ervaring van een goede boekhouder, maar niet de hoofdprijs betalen? Neem dan contact op."

  • De Schans 9 A-23
    7773AA Hardenberg

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 06 - 27348653


©2020 Wind Administraties - VoorwaardenPrivacy - Realisatie: Dois Webdesign