Uw belastingadviseur staat voor u klaar

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

We kennen allemaal de slogan van de belastingdienst. Maar ook nu de belastingaangifte voor een groot gedeelte vooraf is ingevuld kan er twijfel ontstaan over het controleren en aanvullen van het formulier. Wij geven u graag belastingadvies en helpen bij het invullen van de belastingaangifte. Uw belastingadviseur staat voor u klaar! Doet u aangifte vanuit het buitenland? Ook daarmee kunnen wij u helpen.

Belastingadviseur aan huis

Voordat we aan de slag gaan met uw belastingpapieren, vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend komen wij bij u aan huis of drinken we een bak koffie bij ons op kantoor. We bespreken uw persoonlijke situatie en verzamelen de benodigde documenten. De belastingadviseur doet de rest! Na het invullen van de belastingpapieren nemen we rustig de aangifte met u door en voorzien wij u van advies.

Salarisverhoging? Dit heeft invloed op uw toeslagen!

Kindgebondenbudget, kinderopvangtoeslag, huurtoeslag en zorgtoeslag. De hoogte van al deze toeslagen wordt mede bepaald door de hoogte uw inkomen. Twijfelt u over uw toeslagen of krijgt u jaarlijks een naheffing? Wij kijken het graag voor u na en passen de hoogte van uw toeslagen eenvoudig voor u aan.

  • De Schans 9 A-23
    7773AA Hardenberg

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 06 - 27348653


©2020 Wind Administraties - VoorwaardenPrivacy - Realisatie: Dois Webdesign